Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 17.06. 2021
Dnes má svátek Adolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Články uživatelky cudovluc

Vložit článek

Schválené články

« Předchozí   1   2  Následující » 

Křtiny po italsku

Křtiny po italsku
16. 07. 2015 Vaše příběhy
Křest narozených dětiček je už i u nás celkem běžnou záležitostí. Chtěla bych vám povyprávět, jak …více»

Nebojte se kaštanů

Nebojte se kaštanů
22. 12. 2013 Škola vaření
S příchodem zimních plískanic a nevlídna snad každý z nás spěchá do tepla domova k horkému čajíčku. …více»

Vyrob si sama: Vánoční dekorace ze slaného těsta

Vyrob si sama: Vánoční dekorace ze slaného těsta
16. 12. 2013 Vyrob si sama
Na začátku adventu mi malý syn zůstal doma s antibiotiky. Jelikož mu velmi brzy otrnulo, přemýšlela …více»

Lilek neboli baklažán

Lilek neboli baklažán
16. 10. 2013 Škola vaření
Kuchařinky, které rády zkoušejí nové suroviny a recepty ze všech koutů světa, mají s lilkem určitě …více»

Pohanka

Pohanka
3. 09. 2013 Diety
Konzumace pohanky našemu organismu velmi prospívá. Například cévnímu systému. Ale nejen tomu... …více»

Vyrob si sama: Originální kořenky

Vyrob si sama: Originální kořenky
21. 08. 2013 Vyrob si sama
Mám ráda čiré hladké sklo a nejrůznější doplňky z něj. Konečně jsem po dlouhé době náhodně v obchodě …více»

Chřest - zelenina vhodná při redukčních dietách

Chřest - zelenina vhodná při redukčních dietách
24. 05. 2013 Škola vaření
Chřest neboli špargl je stále oblíbenější jarní zeleninou. Do České republiky se většinou dováží, i …více»

Červená čekanka

Červená čekanka
21. 05. 2013 Škola vaření
Pod názvem čekanka si mnozí z vás vybaví modře kvetoucí planě rostoucí rostlinu. Někomu na mysl …více»

Quinoa

Quinoa
11. 04. 2013 Diety
Co je to? Pro vyznavačky zdravé výživy je asi název quinoa …více»

Lékořice

Lékořice
10. 04. 2013 Péče o vlasy
Rozhod jsem se léčit lásku lékořicí, objednám si aspoň tisíc odnoží a-a-ááá..., tak to zpívá …více»

Artyčok, zelenina nejen pro gurmány

Artyčok, zelenina nejen pro gurmány
11. 02. 2013 Škola vaření
Za dávných časů žila krásná nymfa Cynara, do které se zamiloval samotný bůh Zeus. Pro její nebývalou …více»

Svatý Valentýn - historie a legenda

Svatý Valentýn - historie a legenda
11. 02. 2013 Svátky
Svatý Valentýn je svátkem všech zamilovaných. Někdo ho nadšeně slaví, jiný ho zarputile odmítá s …více»

Objevte rukolu!

Objevte rukolu!
29. 01. 2013 Škola vaření
Kdo holduje zdravému stravování, tomu není tato salátová bylinka neznámá. Mnozí se s ní setkali na …více»

Překvapení od manžela aneb čím nás obdarovávají naše drahé polovičky

Překvapení od manžela aneb čím nás obdarovávají naše drahé polovičky
24. 01. 2013 Vaše příběhy
Chci vám napsat o dárcích od manželů, určitě to většina z vás zná a u kafíčka bychom se nad …více»

Vyrob si sama: Dárková krabička na míru

Vyrob si sama: Dárková krabička na míru
21. 01. 2013 Vyrob si sama
Potřebujete zabalit dáreček nebo pozornost nesnadno balitelného tvaru nebo charakteru? Lámete si …více»

Vyrob si sama: Zápich do květináče s mušličkami

Vyrob si sama: Zápich do květináče s mušličkami
18. 01. 2013 Vyrob si sama
Znáte to. O prázdninách u moře na pláži sbíráme lasturky, kamínky a kde co. Potom to všechno vezeme …více»

Vyrob si sama: Dárek, co nic nestojí

Vyrob si sama: Dárek, co nic nestojí
20. 12. 2012 Vyrob si sama
Kdo má zahrádku, jistě má spousty přebytků, rozdává přátelům a rodině. Jak …více»

Pátá a šestá dětská nemoc

Pátá a šestá dětská nemoc
20. 09. 2012 Dětské nemoci
Běžné infekční dětské nemoci jako neštovice, zarděnky, příušnice a spalničky zná každý. Většina z …více»

Italské sýry - Gorgonzola

Italské sýry - Gorgonzola
3. 09. 2012 Škola vaření
Gorgonzola je sýr s modrou plísní, podobný naší Nivě a francouzskému Roquefortu nebo anglickému …více»

Prozradíme vám tajemství o bodlinkách Opuncie

Prozradíme vám tajemství o bodlinkách Opuncie
21. 08. 2012 Zahrádka
Opuncií je asi 300 druhů a mají někdy docela zajímavé použití. Mladé výhonky se používají nejen k …více»
« Předchozí   1   2  Následující » 
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !